Η μελέτη αφορά την ριζική ανακαίνιση κατοικίας στον 4 όροφο διαμερίσματος στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης . Το διαμέρισμα περίπου 85 τετραγωνικών μέτρων κατασκευάστηκε στις αρχές το 1990, αποτελείται από 2 δωμάτια , W.C. και μια σχετικά άνετη σαλοκουζίνα .

Η πρόταση περιλαμβάνει μια κατασκευή με γυψοσανίδες που αναπτύσσεται περιμετρικά του τζακιού και είναι το σημείο αναφοράς του χώρου. Επίσης το καθιστικό αναπτύσσεται μπροστά από το τζάκι και δεξιά , έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται την θεά από τις μπαλκονόπορτες. Στο πίσω μέρος βρίσκεται η τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα και πλαισιώνεται , με μια φωτοταπετσαρία , τα επιπλέον διακοσμητικά του χώρου , είναι διάφορα φωτιστικά δαπέδου, βάζα , κεριά, κ.τ.λ.. Η κουζίνα διαχωρίζεται με ένα stand, με χώρο αποθήκευσης στο κάτω μέρος του και τρία σκαμπό.

Η διακόσμηση του χώρου είναι νεανική και μοντέρνα και η  ανανέωση των τοίχων επιτυγχάνεται με έντονα χρώματα. Οι κατασκευές από γυψοσανίδα και ξύλο ερχονται να συμπληρώσουν το ύφος του χώρου, με την απλότητα των γραμμών και το ανάλαφρο σχεδιασμό τους .