Clients / Ουζερί "Σταφύλι"

Η πρόταση περιλαμβάνει, ένα Bar όπου θα είναι και το κεντρικό σημείο του καταστήματος και το πιο εντυπωσιακό. Η κουζίνα ή χώρος παρασκευής των μεζέδων είναι στο πίσω μέρος του καταστήματος και γειτνιάζει με το bar διάμεσου ενός γυάλινου αινίγματος που σαν σκοπό έχει την αλληλεπίδραση τους ( πρακτικά θέματα) αλλά και την αισθητική του χώρου.

Η ανάπτυξη των καθιστικών γίνεται με γνώμονα την μέγιστη χρησιμοποίηση του χώρου και προβάλλοντας το ύφος του καταστήματος. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της μελέτης είναι η τοποθέτηση ενός μεγάλου σχετικά καθρέφτη στον χώρο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων δίνοντας την αίσθηση ότι μεγαλώνει ο χώρος και από άποψη αισθητικής , η αντανάκλαση του χώρου και του κόσμου δίνει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Το υπόλοιπο κομμάτι του τοίχου πλαισιώνεται με διάφορα διακοσμητικά, όπως 2 απλές απλίκες και στο κέντρο τοποθετείτε ένας πίνακας με το λογότυπο του καταστήματος , στο επάνω μέρος τοποθετείτε ένα ράφι από πεπαλαιωμένο άσπρο ξύλο με διάφορα διακοσμητικά ( γλαστράκια βιβλία κ.α.).
    Το bar παραμένει απλό με ακανόνιστες λωρίδες άσπρου ξύλου περιμετρικά και στο κέντρο και σε ύψος 2.2 μέτρα θα υπάρχει  κατασκευή, για την τοποθέτηση των ποτηριών . Ο φωτισμός του παραμένει απλός με φωτιστικά πάνω στο bar και κρυφό φωτισμό στην γυψοσανίδα.

    Στην (βιτρίνα ) του bar τοποθετούνται ράφια για διαφορές χρήσεις, τοποθέτηση κρασιών , ποτηριών , μπουκαλιών και διαφόρων διακοσμητικών, στο πίσω μέρος τοποθετείτε κρυφός φωτισμός .
    Στον δεξιό τοίχο  διακρίνεται το ” παιχνίδι “ της ταπετσαρίας με την γυψοσανίδα στην όποια μπορούν να τοποθετηθούν από διακοσμητικά αντικείμενα μέχρι και τα προϊόντα του καταστήματος.

    Στον εξωτερικό χώρο κατασκευάζετε ένας καναπές σε σχήμα Π που πλαισιώνετε με stand και σκαμπό για την μέγιστη χρησιμοποίηση του χώρου .
    Οι Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις δείχνουν την διάταξη του χώρου , την ανάπτυξη των καθιστικών και την διακόσμηση του χώρου.