Clients / Goodys

Ζητήθηκε η μετατροπή του υφιστάμενου χώρου (χώρος φαγητού) σε χώρο πιο ανάλαφρου ύφους, με σκοπό την εξυπηρέτηση διαφόρων χρήσεων (επιτραπέζια παιχνίδια, φαγητό, χαλάρωση) όπου σαν αποτέλεσμα θα έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση του τελικού χρήστη.  Ο προϋπολογισμός θα έπρεπε να είναι χαμηλός και για αυτό τον λόγο η πρόταση βασίστηκε σε μικρές αλλά ουσιώδεις αλλαγές με σκοπό την ανανέωση του χώρου.

Η πρόταση περιλαμβάνει τη μετακίνηση της υφιστάμενης γυάλινης προσθήκης (χώρος καπνιστήριου) στο χώρο μελέτης έτσι ώστε να διαχωριστεί με έναν χαλαρό δεσμό από τον υπόλοιπο χώρο. Επιπλέον,  η διάταξη των τραπεζοκαθισμάτων αλλάζει για να επιτρέπεται η καλύτερη μετακίνηση στο χώρο και προστίθενται τρείς βιβλιοθήκες  για την αποθήκευση των επιτραπέζιων παιχνιδιών, βιβλίων και διαφόρων διακοσμητικών στοιχείων.

  • Περισσότερα

    Ο φωτισμός παραμένει ως έχει . Και χρησιμοποιήθηκαν μικρά επιδαπέδια φωτιστικά καθώς και πορτατίφ-λαμπατέρ στη βιβλιοθήκη για να προσδώσουν στον χώρο μια ζεστή ατμόσφαιρα κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες.

    Η ανανέωση των τοίχων επιτυγχάνεται με αυτοκόλλητες ταπετσαρίες και των τραπεζιών με αυτοκόλλητα διαφόρων σχεδίων και παραστάσεων. Ακόμη, στον χώρο προστίθενται βοηθητικά τραπεζάκια για να καλύψουν τις οποιεσδήποτε ανάγκες δημιουργηθούν. Επίσης τοποθετήθηκε μια κόκκινη μοκέτα κατά μήκος του χώρου, και τριών επιπλέον τηλεοράσεων για την καλύτερη ψυχαγωγία των καταναλωτών.